Servicii de cazare

111

Servicii de cazare si masa se pot realiza prin AGENTIA DE TURISM INFINITY, care are posibilitatea oferirii acestora prin intermediul:

 • HOTEL INTER 4 * Zimnicea
 • HOTEL Plutitor Danubius Pontic 4 * pe Dunare indreptul localitatii Suhaia

HOTEL INTER 4 * Zimnicea

HOTELUL "INTER" Zimnicea invita pe malul Dunarii atat iubitorii de activitati recreative intr-un cadru natural desavarsit, cat si grupuri de turisti ce doresc organizarea de evenimente, intalniri de afaceri, simpozioane, conferinte, etc.

HOTELUL "INTER" dispune de 19 spatii de cazare dintre care 15 camere in regim single si double si 4 apartamente. Spatiile de cazare sunt realizate la cele mai inalte standarde, dotate cu instalatie de climatizare, televiziune prin cablu, telefon, conexiune internet, minibar, sistem audio intern cu accesare direct din camera si alt necesare unui confort sigur.

Hotelul dispune de asemenea de o sala de conferinte, sala moderna de fitness, sauna, centru de infrumusetare (cosmetica, masaj, coafura, frizerie, solar, manichiura / pedichiura), precum si alte servicii interne specifice (parcare proprie. spalatorie / calcatorie, pastrare valori, apel ora solicitata etc.).

Vezi galerie foto Hotel Inter.

HOTEL Plutitor Danubius Pontic 4 *

Pontonul plutitor Danubius Pontic este clasificat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului la categoria 4****, indeplinind toate standardele U.E. de confort si siguranta.

Pontonul plutitor Danubius Pontic **** este dotat cu trei punti, pe prima punte sunt dispuse camerele duble matrimoniale , pe a doua punte restaurantul, puntea a treia este o terasa deschisa dotata cu sezlong-uri pentru peisagistica si plaja, zona de bar si relaxare "after lunch".

 • La PRIMUL NIVEL sunt situate 7 camere duble cu pat matrimonial.
 • La NIVELUL 2 sunt situate:
  • Un restaurant extrem de elegant, cu o capacitate de 24 de locuri,avand in dotare TV satelit, sistem home cinema, DVD, acces la Internet, sonorizare de cea mai buna calitate.
  • In restaurant se pot organiza evenimente, si traininguri.
  • Barul la care puteti servi bauturi (alcoolice si racoritoare) preferate, dar si cele mai exotice si savuroase cocktailuri preparate la bar.
  • Precum si 2 camere duble cu pat matrimonial in zona opusa restaurantului.
 • La NIVELUL 3 este situata terasa deschisa dotata cu 2 zone , zona de "after lunch", formata din 2 garnituri (canapea +2 fotolii) si masutele aferente, unde in fata barului exterior se pot savura digestivele si cafelele reconfortante , obligatorii dupa o masa copioasa, precum si zona de plaja: formata din sezlonguri si un generos Jacuzzi , care va poate inveseli si mai mult ziua de vacanta.

Ponton plutitor Danubius ofera clientilor sai momente de relaxare intr-un cadru natural desavarsit,pontonul fiind acostat intr-un golf care s-a format in timp la km 570 pe Dunare, aproape si de lacul Suhaia, creand astfel o microDelta, cu toate atuurile floristice si faunistice aferente unei Delte adevarate.

In aceasta oaza de relaxare, clientii pontonului se pot bucura de organizari de seminarii, team-buiding-uri asociate cu mese festive , aniversari, gratare in aer liber,etc.

Deasemenea, zona este paradisul amatorilor de pescuit si vanatoare.

Pentru pescari se pot organiza partide de pescuit memorabile, cazare in 9 camere duble cu pat matrimonial, astfel incat partidele de pescuit se transforma incet - incet in mici concedii de odihna si agrement pentru pescari si familiile acestora.

Se asigura pescarilor, (contra cost) locuri de pescuit, refrigerarea sau prepararea capturilor.

Vezi mai multe detalii pe www.plutitor-danubiuspontic.ro

Parteneri